concept,

creatie,
communicatie.

Communiceren doen we de hele dag. Met klanten, personeel en leveranciers. Online en offline. Goede communicatie is fijn, want het zorgt ervoor dat je lekker en efficiënt kan werken.

Er zijn een heleboel elementen die bepalen of communicatie soepel verloopt. We hoeven vast niet te vertellen dat naast wát er gezegd wordt, het vooral ook belangrijk is hoé het gezegd wordt. Welke toon en stijl geef je mee aan jouw boodschap. Daarbij vraagt iedere doelgroep om een andere aanpak.

HOE WERKT BETER DESIGN

Wij helpen jou graag bij het overbrengen van jouw verhaal. Of je nou een product onder de aandacht wil brengen of cijfers pakkend wil presenteren. Door goed te kijken en de juiste vragen te stellen kunnen wij jou helpen bij het vormgeven van je communicatiemateriaal.

Jij bent een expert op jouw vakgebied. Je weet er zo veel vanaf, dat het lastig kan zijn om vanuit een ander perspectief te kijken. Wij kijken graag met een frisse blik naar je communicatiemateriaal en helpen jou de
vertaalslag te maken. Zo krijgen we samen mensen in beweging.

Hieronder zie je een voorbeeldtraject van hoe wij te werk gaan.

1. concept

Elk communicatievraagstuk begint bij het begin. Jij vertelt waar je naar op zoek bent en we kijken samen hoe wij jou daarbij kunnen helpen. Wij helpen je om het communicatievraagstuk helder in kaart te brengen. Wat is je doel en wie wil je bereiken?

2. creatie

Wanneer jouw doel duidelijk is, gaan we voor je aan de slag. Teksten schrijven of herschrijven we in foutloos Nederlands en onze grafisch designer helpt je met het vinden en creëren van bijpassend beeldmateriaal. Zo zorgen we ervoor dat jij de taal van je doelgroep spreekt.

3. communicatie

In fase 3 is het tijd om te communiceren over communicatiemateriaal. Na het presenteren van de conceptversie gaan we in gesprek. Hier krijg jij de gelegenheid om feedback te geven. Waar ben je tevreden over en wat zou je graag anders zien? Op basis van jouw feedback voeren we aanpassingen door en werken we de conceptversie verder uit.

4. Eindresultaat

Wanneer het communicatiemateriaal in zijn geheel is goedgekeurd, is het tijd om het definitieve ontwerp aan te leveren. De bestanden wordt klaar gemaakt voor gebruik en omgezet in verschillende bestandsformaten voor online en offline inzet. Denk hierbij aan pdf-bestanden voor documenten, jpg en png voor afbeeldingen en eps voor logo’s. Documenten voor offline gebruik worden drukklaar aangeleverd of rechtstreeks bij de drukker besteld.

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie.

COMMUNICATION WORKS
FOR THOSE WHO WORK AT IT

– JOHN POWELL

 

Tarieven

(ONLINE) CONTACT

Het liefst zitten wij live tegenover onze opdrachtgevers aan tafel. Dat is alleen niet altijd haalbaar of handig. Daarom verloopt veel van het contact online. Zo besparen we tijd, geld en het milieu.

 

(ONLINE) CONSULT

Wil je graag direct advies of gewoon even sparren? Dan kun je bij ons terecht voor een (online) consult. Wij helpen je met vraagstukken op het gebied van design, geven feedback op alles wat te maken heeft met on- en offline communicatie en we helpen je met technische vragen over Photoshop, Illustrator of InDesign. Zo kun jij snel weer verder!

Hieronder zie je onze uurtarieven exclusief de btw.

Orienterend gesprek

€0

communicatie werkzaamheden

€50

Consult 

Indesign/photoshop/

illustrator

€50

REFERENTIES

D&B werkt al ruim vijf jaar naar tevredenheid samen met Beter Design.  Brigitt is goed bereikbaar en communiceert duidelijk en dat schakelt super fijn.  Ze werkt snel, is flexibel, denkt mee en gaat altijd voor het beste eindresultaat!

– Milou Wijnen, D&B

Een super fijn bureau en zeer toegankelijk. Brigitt luistert goed naar wat je wensen zijn en vertaalt dat in rap tempo, zodat je snel de markt op kan! Brigitt denkt anders, gedurfd, klantgericht en gepassioneerd. Heel veel dank voor de samenwerking.

– Arjan Averink, Agritrader

Ik was toe aan een nieuwe huisstijl incl. logo voor mijn bedrijf en kwam via via bij Brigitt uit. We zaten gelijk op één lijn qua gedachten en al snel had ik een aantal verrassende schetsen in de mail. Erg tevreden over het resultaat, de prijs-kwaliteit, snelheid en flexibiliteit. Top!

– Ansho, Ansho.nl

Het design van ons blikje moest niet goed, maar perfect. En dat heeft Brigitt absoluut voor elkaar gekregen!

– Maciej Krolikowski, Superpawa

Brigitt (BeterDesign) is enorm betrokken bij haar klanten en opdrachten. Ze leeft zich in in de vraagstelling. Dat blijkt uit de vragen die ze stelt om helder te krijgen wat de bedoeling is. Het doel van de klant staat voorop in het ontwerp. Het ontwerp is dus soms verrassend, maar overtreft altijd mijn verwachtingen. Zowel de kwaliteit en uitstraling als de vertaalslag.

– Angela Reuver, Leefstijlpraktijk

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP