wij

zijn
beter design.

Beter Design bestaat 5 jaar! In de afgelopen jaren hebben we voor onze opdrachtgevers aan allerlei verschillende projecten mogen (mee)werken. Of het nou gaat om het bedenken van ideeën of het uitwerken van bestaande concepten, wij staan voor je klaar. We geloven in de kracht van persoonlijk contact. Omdat we een klein bureau zijn, kunnen we de lijnen kort en de kosten laag houden.

Bij ons wordt creativiteit gecombineerd met technische kennis en jarenlange ervaring. De kern van Beter Design is Brigitt: een creatieve jonge ondernemer met een passie voor haar vak.

OVER Brigitt

Mijn naam is Brigitt Reuver, aangenaam! Ik ben het gezicht achter Beter Design. Ik werk sinds twaalf jaar als grafisch ontwerper, sinds zeven jaar als psycholoog en sinds drie jaar ook als kunstenaar. Beter Design is de plek waar mijn vakgebieden elkaar ontmoeten. Hieronder vind je een overzicht van mijn diverse specialiteiten:

GRAFISCH ONTWERP

 • bedenken en uitwerken nieuwe concepten
 • beeldmanipulatie
 • DTP werkzaamheden
 • coördineren drukwerk
 • webdesign (user experience design)

COMMUNICATIE

 • wetenschappelijk gedragsinzicht (Bachelor Psychologie (BSc), Master Gedragswetenschappen (MSc))

ILLUSTRATIE

 • traditioneel illustreren (tekenen/schilderen)
 • digitaal illustreren (photoshop/illustrator)

“Met de ogen van een ontwerper, het brein van een wetenschapper en het hart van een kunstenaar, ga ik iedere dag met veel plezier aan de slag voor mijn klanten. Ik ben graag bezig met het  ontwikkelen van communicatiemateriaal wat er niet alleen goed uitziet, maar ook écht werkt. Ik doe graag waar ik goed in ben voor andere ondernemers, zodat zij kunnen doen waar zij goed in zijn.  In het portfolio vind je een aantal voorbeelden uit de praktijk.”

Naast commercieel design, maak ik ook kunst. Mijn kunstprojecten hebben vooral als doel om te inspireren en om het leven kleur te geven. Ik creëer vrij werk en werk met veel plezier in opdracht. Daarover kun je meer vinden op www.brigittreuver.com

OVER POES

Poes is de office manager van Beter Design. Haar specialiteiten zijn:

 • op schetsen liggen
 • pennen op de grond gooien
 • over het toetsenbord heen lopen
 • micromanaging van snacks

OVER ONZE KLANTEN

REFERENTIES

D&B werkt al ruim vijf jaar naar tevredenheid samen met Beter Design.  Brigitt is goed bereikbaar en communiceert duidelijk en dat schakelt super fijn.  Ze werkt snel, is flexibel, denkt mee en gaat altijd voor het beste eindresultaat!

– Milou Wijnen, D&B

Een super fijn bureau en zeer toegankelijk. Brigitt luistert goed naar wat je wensen zijn en vertaalt dat in rap tempo, zodat je snel de markt op kan! Brigitt denkt anders, gedurfd, klantgericht en gepassioneerd. Heel veel dank voor de samenwerking.

– Arjan Averink, Agritrader

Ik was toe aan een nieuwe huisstijl incl. logo voor mijn bedrijf en kwam via via bij Brigitt uit. We zaten gelijk op één lijn qua gedachten en al snel had ik een aantal verrassende schetsen in de mail. Erg tevreden over het resultaat, de prijs-kwaliteit, snelheid en flexibiliteit. Top!

– Ansho, Ansho.nl

Het design van ons blikje moest niet goed, maar perfect. En dat heeft Brigitt absoluut voor elkaar gekregen!

– Maciej Krolikowski, Superpawa

Brigitt (BeterDesign) is enorm betrokken bij haar klanten en opdrachten. Ze leeft zich in in de vraagstelling. Dat blijkt uit de vragen die ze stelt om helder te krijgen wat de bedoeling is. Het doel van de klant staat voorop in het ontwerp. Het ontwerp is dus soms verrassend, maar overtreft altijd mijn verwachtingen. Zowel de kwaliteit en uitstraling als de vertaalslag.  

– Angela Reuver, Leefstijlpraktijk

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP