Persoonlijke

en commerciËle
illustraties.

Illustraties zijn er in allerlei soorten en maten. Gelukkig zijn wij als illustrator van alle markten thuis. Van traditioneel illustreren (tekenen/schilderen) tot digitaal illustreren (photoshop/illustrator). Door goed te kijken en de juiste vragen te stellen, kunnen wij jouw verhaal op papier zetten en vertalen naar een sterke illustratie.

DE KRACHT VAN ILLUSTRATIES

Zoals het gezegde luidt: ‘één beeld zegt meer dan duizend woorden.’ Informatie wordt beter onthouden wanneer het wordt ondersteund door beeldmateriaal. Met een op-maat-gemaakte illustratie wordt jouw ontwerp een stuk opvallender en aantrekkelijker.

Met illustraties kun je allerlei onderwerpen op een unieke manier laten zien. Ze maken het makkelijker om complexe informatie aantrekkelijk te presenteren. Rijk geïllustreerd lesmateriaal maakt leren een stuk leuker.
Daarnaast kan een illustratie uitkomst bieden, wanneer een situatie zich niet leent voor fotografie.

Traditionele illustraties brengen vaak een gevoel van ambacht en kwaliteit met zich mee. Terwijl moderne illustraties een design een frisse uitstraling kunnen geven.

Naar welk type illustratie ben jij op zoek? Neem contact op en wij helpen je graag verder.

Creativity is intelligence having fun

 -albert einstein

 

ICONEN

Iconen en symbolen worden vaak gebruikt om een specifieke boodschap binnen een bepaalde context over te brengen. Het zijn kleine ‘simpele’ illustraties die op zichzelf staan en vaak worden ingezet ter ondersteuning van tekst. Iconen zijn bij uitstek geschikt voor presentaties, opsommingen en knoppen.

Bij Beter Design maken we iconen voor jou op maat. We kunnen iconen voor je ontwerpen binnen een bestaande stijl of een compleet nieuwe look voor je neerzetten.

INFOGRAPHICS

Infographics (‘Information Graphics’) zijn illustraties met als doel om complexe informatie te visualiseren. Cijfers en concepten worden duidelijk en aantrekkelijk gepresenteerd. Met een infographic laat jij in één oogopslag zien wat de kern van jouw boodschap is. Wij ontwerpen infographics die gebruikt kunnen worden in print, of op een interactieve wijze online worden ingezet. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

LOGO’S

Logo’s hebben als taak om heel veel te zeggen met heel weinig beeld. Het logo moet in één oogopslag duidelijk zijn. Het logo moet mooi zijn op een gigantisch reclamebord langs de snelweg en herkenbaar zijn op een klein visitekaartje. Het logo moet knallen in kleur maar het liefst ook in zwartwit te drukken zijn.

Afhankelijk van het bedrijf, zullen sommige logo’s vaker gebruikt worden in een rustige omgeving en sommige logo’s vaker ingezet worden in een drukke omgeving. En dan zijn er nog de ideeën van opdrachtgever: over smaak valt niet te twisten. Al met al, maakt dit het ontwikkelen van logo’s tot een vak apart.

Tarieven

Illustraties op maat

Illustraties zijn er in allerlei vormen en maten. Daarom hanteren wij hiervoor geen pakketprijzen. Wanneer je contact opneemt, kijken we graag samen naar de mogelijkheden.

 

(ONLINE) CONTACT

Het liefst zitten wij live tegenover onze opdrachtgevers aan tafel. Dat is alleen niet altijd haalbaar of handig. Daarom verloopt veel van het contact online. Zo besparen we tijd, geld en het milieu.

Hieronder zie je onze uurtarieven exclusief de btw.

Orienterend gesprek

€0

illustratieve werkzaamheden

€50

REFERENTIES

D&B werkt al ruim vijf jaar naar tevredenheid samen met Beter Design.  Brigitt is goed bereikbaar en communiceert duidelijk en dat schakelt super fijn.  Ze werkt snel, is flexibel, denkt mee en gaat altijd voor het beste eindresultaat!

– Milou Wijnen, D&B

Een super fijn bureau en zeer toegankelijk. Brigitt luistert goed naar wat je wensen zijn en vertaalt dat in rap tempo, zodat je snel de markt op kan! Brigitt denkt anders, gedurfd, klantgericht en gepassioneerd. Heel veel dank voor de samenwerking.

– Arjan Averink, Agritrader

Ik was toe aan een nieuwe huisstijl incl. logo voor mijn bedrijf en kwam via via bij Brigitt uit. We zaten gelijk op één lijn qua gedachten en al snel had ik een aantal verrassende schetsen in de mail. Erg tevreden over het resultaat, de prijs-kwaliteit, snelheid en flexibiliteit. Top!

– Ansho, Ansho.nl

Het design van ons blikje moest niet goed, maar perfect. En dat heeft Brigitt absoluut voor elkaar gekregen!

– Maciej Krolikowski, Superpawa

Brigitt (BeterDesign) is enorm betrokken bij haar klanten en opdrachten. Ze leeft zich in in de vraagstelling. Dat blijkt uit de vragen die ze stelt om helder te krijgen wat de bedoeling is. Het doel van de klant staat voorop in het ontwerp. Het ontwerp is dus soms verrassend, maar overtreft altijd mijn verwachtingen. Zowel de kwaliteit en uitstraling als de vertaalslag. 

– Angela Reuver, Leefstijlpraktijk

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP